Jamboree

Život nám dopřává různá setkání a poznání se s jinými lidmi. A někdy, z těchto krátkých životních okamžiků získáme vzpomínky, které nám vydrží po celý život.

V květnu se nás pár sešlo při úklidu tábořiště ve Starých horách. Slovo dalo slovo, domluvil se hned termín a bylo ujednáno. Musím se přiznat, že jsem k nápadu byl dost skeptický, ale Jerry prohlásil, že si oddílové jemboree, společně s Jazzinkou a Sluníčkem, vezme na starost.

Všichni jsme zestárli. Nyní ti, kteří prošli naším skautským oddílem, vypravují svým dětem příhody jako: "Tvá maminka prožila celý den na stromě," nebo, "Tatínek prožil mnoho nocí na skautských táborech," ale děti jim moc nevěří…


Důvodem, proto nebylo pouze společné shledání, ale také ukázat našim dětem, co všechno jsme dělali, abychom byli šťastní. Sešlo se nás kolem dvaceti a všem, kteří se účastnili, patří velké poděkování. Byl to krásný víkend, který se z větší části podařilo nafilmovat (46 minut).

Závěrem se všichni přítomní přítomní shodli, že za rok by se mělo jemboree opakovat. Tak tedy příště - se s některými shledáme...
Sdílet:

TRANSLATOR

SEARCH

Skautské zákony

Skautské zákony